pageviews

vrijdag 9 april 2021

Donderdag 8 April eindje wandelen.

Over vandaag valt er weinig te vertellen, we zijn pas om 10:00 uit ons warme hol vandaan gekropen en tegen elven klaar met ons ontbijt.
Het waait nog steeds erg hard, en de wind zit nu meer zuidwest ten westen en drukt ons tegen de steiger aan en daar moeten we regelmatig even aandacht aan besteden.
Omdat we de meegenomen eieren uit de streekwinkel nog moeten afrekenen, gaan we om kwart voor drie richting oude melkfabriek, het is nog steeds verrekte koud, en dat is geen wonder want de wind komt hier in de lengte over het water aanwaaien, en dat water zal nog wel erg koud zijn.
Vorige keer zagen we onderweg in de sloot een stel eenden zwemmen en aangezien die eieren erg lekker waren vroeger, ben ik nieuwsgierig of dat nog steeds zo is.
Jammer genoeg zitten ze niet waar ze de eerste keer waren maar we houden het in de peiling.
Na een kwartiertje zijn we bij het melkfabriek, maar er is geen sterveling te bekennen, en na wat oud voer van onze papegaai onder de boom, waar vorige keer een hele kluft mussen in zat te hebben gestrooid, lopen we een rondje om de fabriek en gaan we maar weer richting Marilena waar de kachel brand.
Tegen halfvier zijn we weer ter plekke en kunnen de Vesten, Jassen, Petten en, Mutsen weer uit en af want het is binnen heerlijk warm.
Heb vanmiddag ook nog een nieuwe iPad Air gekocht bij Coolblue want die waren daar in de aanbieding met ook nog eens een jaarabonnement gratis erbij van Apple TV, onze oude iPad 4 is nu 6 jaar oud en die doet het verder nog prima, maar sommige app’s draaien helaas niet meer op de verouderde software en dus ontkom je daar op het laatst niet meer aan.
Waar ik hem nog wel voor kan gebruiken is navigatie maar ook dat houd waarschijnlijk een keer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten