pageviews

donderdag 5 januari 2012

Koffers Inpakken

Nog een paar dagen, en dan is het uit met de pret, en gaan we weer een half rondje aarde maken om weer thuis te komen bij onze Kinderen, Familie, en Vrienden.
Aafke is de hele morgen en een deel van de middag bezig de koffers op orde te krijgen, want ze mogen niet meer dan 22 kg totaal in gewicht zijn.
Als ze een en ander heeft ingepakt en in onze koffers heeft gedaan gaan we wegen.
De ene is 20 kg en de andere 20,7 kg
Nou dat heeft ze mooi voor elkaar gekregen.
Morgen doen we de andere koffers waar onze handbagage in zit en die mogen niet zwaarder zijn dan 12 kg elk.
Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, maar op het moment dat ik dit schrijf is het onweer niet van de lucht en het rommelt zonder enige onderbreking.
Als het hier onweert dan gaat het meteen ook flink te keer, ik schrik niet gauw maar er was net een klap die ik nog maar zelden heb meegemaakt.
Verder zijn we vandaag wat wezen winkelen en we zijn ook nog even bij Tom en Jannie geweest, Tom was erg druk en was net bezig om een grote order klaar te maken en daarom drinken we thee met Jannie.
We spelen wat met hun kleinkinderen die hier al drie week op vakantie zijn, en na een uurtje haalt Ava ons weer op.
Na eerst Corrie naar haar logeeradres te hebben gebracht waar ze even mee naar de dokter was geweest voor een injectie in haar knie, gaan we weer op huis aan.
Daarna is het koffiedrinken, TV zien en Eten.
Na het eten gaat Aafke nog wat folders nazien om er wat uit te knippen waar we geweest zijn, zodat we die in kunnen scannen zaterdagmorgen als Pieter en Anna hier komen voor de afscheidsparty die de familie ons aan wil bieden.
Zaterdagmiddag is het de bedoeling dat we gaan BBQen in het park bij een meertje met alle Broers en Zuster met aanhang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten