pageviews

zondag 14 mei 2017

Zondag 14 -05-2017 Moederdag in Franeker op de Marilena.

Vanmorgen wilden we even lekker uitslapen vanwege het late naar bed gaan wegens het Songfestival gisteravond, maar onze Marina heeft andere plannen en wil langskomen voor een ontbijt bij ons aan boord met de drie kinderen i.v.m Moederdag.
Nou dan moeten we maar snel uit onze warme kooi zien te komen, want anders staat ze hier zo meteen naast de boot voor we er erg in hebben.
Aafke doet snel de kachel aan en even later staan we schoon en aangekleed klaar om de club te ontvangen.
Nadat iedereen een plaatsje heeft gevonden, kunnen we aan ons ontbijt beginnen en de jeugd schuift het ene na het andere broodje naar binnen, ook de gekookte eieren gaan erin als koek.
Marina had voor Moederdag onderweg een veldboeket geplukt,


en dat staat hier nu midden op tafel.
Na een uurtje gaat de hele bubs weer van boord, want de jongste "Silvan" is toe aan zijn slaapje, dus word alles weer in de bakfiets geladen en reizen ze weer af naar huis, en wij gaan alles weer even opruimen en afwassen want na zo'n overval is dat wel weer even nodig.
Zo nu ga ik eerst de kranten even lezen, want die had ik nog 14 dagen door laten sturen naar het adres van John en Marina hier.
Aafke zit wat op facebook te kijken en Karel, onze pappagaai zijn onderkomen moet ook weer even een grote beurt hebben.
Het was tot nu toe zonnig buiten maar nu (14:00 uur) begint het opeens te regenen, en dat hadden we niet besteld.




Zo het nu lijkt blijven we hier een week liggen en gaan dan volgende week maandag of dinsdag richting Dokkumernieuwezijlen en vervolgens gaan we naar de Oostzee toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten