pageviews

zondag 25 september 2011

Aankomst Sydney

Na weer iets meer dan 10 uur vliegen landen we om 06:22 op het vliegveld van Sydney.
Na het circus van douane en de controle van alle andere papperassen kunnen we onze koffers gaan halen van de lopende band.Al snel ontdek ik onze rode en blauwe koffers en graai ze van de band af, dan stellen we ons op in de rij voor nog eens een cotrole en gelukkig hoeven onze koffers niet meer door de scanapperatuur, en kunnen we naar de hal waar John en Saskia ons op staan te wachten.
Na een hartelijke begroeting gaan we naar het parkeerterrein en laden we onze bagage in de gelukkig grote auto van John een VW touran 4e wheel drive, en gaan op weg naar myrastr 21 French Forest een buiten stadje van Sydney.
Dan krijgen we eerst koffie en Saskia maakt een paar sandwiches voor ons en vraagt dan of we willen gaan slapen, maar daar hebben we nog geen behoefte aan en even later komt Vincent op visite om ons welkom te heten in Australie.Ik kan altijd goed met Vincent praten en al gauw zijn we in een discussie over de zonnewende op de 23ste september.
Dan maakt Saskia onze lunch klaar en daarna gaan ik en Aafke met haar om boodschappen naar een winkelcentrum in de buurt ook kan ik nu ook even wat geld uit een flappentapper halen.
hier moet je zelf afrekenen en al je spullen door de scanner halen, wel staat er iemand om je in de gaten te houden zodat je de boel niet belazert.
Daarna gaan we weer op huis aan, hebben we voor het eten een happy oir en drinken John en ik een paar biertje's en de lady's een red Wine uit Australie een cabernet Shiraz die erg lekker is ontdek ik als we er na het avondeten wat overigen ook erg lekker smaakte een paar flessen met elkaar soldaat maken, ook de Columbiaanse studente Vanessa die hier bij J en S op kamers woont en veel van wijn weet, word er na een paar glazen erg vrolijk van.
We zitten tot ongeveer half elf nog gezellig bij elkaar en gaan dan naar onze kamer die normaal van hun zoon Jordan is maar die is nu tijdelijk verhuisd naar boven.
En zo komt er een eind aan deze eerste dag in Australia.

We maken voor we landen nog even een stormrondje

Dit was ons vliegtuig vanaf Seoul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten