pageviews

dinsdag 27 september 2011

Shopping for Camp Davis

Vandaag laat van de kooi, en laat ontbijt dus.
Saskia en Jordan zitten te beraadslagen wat voor nieuwe computer ze zullen kopen, want de oude is waarschijnlijk gecrashed i.v.m een Virusbesmetting.
Er is al een reperateur mee bezig geweest, maar als die er nog langer mee doorgaat word de lak dus duurder dan de brief.
Wij drinken dan ook laat koffie,en om een uur of een gaan we met de auto naar een groot winkelcentrum om inkopen te doen voor het Glen Davis Camp, waar de hele Familie Reitsma elk jaar bij elkaar komt, en het worden er steeds meer ze zitten nu al tegen de honderd personen.
Aafke koopt er nog een paar goedkope breatrapers, want haar andere zijn spierwit en om die vuil te maken vind ze schande zegt ze.
Saskia laat ons maar even alleen rondstruinen in de winkel en dan gaat zij de nodige boodschappen doen.
We spreken een punt af waar we elkaar over ongeveer drie kwartier zullen treffen.
Als we weer bijelkaar zijn, gaan we een ijsje halen, de ladie's willen een hoorntje met ijs waar rum en rozijnen in zitten en ik neem een softijs.
Als we die op hebben gaan we naar de auto en laden alles in en dan gaan we via een toeristische route langs de kust terug naar huis.
Het is inderdaad een prachtige route zo dicht langs alle stranden,en we maken dan ook heel wat foto's waarvan ik later de helft delete.
Om halfzes zijn we weer thuis en laden alvast een aantal boodschappen in de travelsleeper.
Even later moet ik eerst nog even een bruine hond verzuipen, en dan gaan we naar binnen om thee te drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten