pageviews

vrijdag 16 september 2011

Laatste loodje's' van boord gehaald

Vanmorgen lekker rustig aangedaan, beetje op internet rondgeneusd en wat muziek op mijn telefoon gezet voor onderweg in de plane.Aafke is nog even naar haar moeder geweest,en ook even te zwemmen.Om twee uur vertrokken naar de jachthaven om de laatste, echt laatste spullen van boord te halen, met elkaar lagen er nog wel 50 halve liters bier en nog een hele voorraad sinas blikjes en ook waren er nog wel 20 blikjes energydrank aan boord.Gelukkig zijn ze allemaal nog te gebruiken tot april en mei 2012 dus dan er maar even een feestje bouwen voor ze over datum raken.Om 17:15 waren we weer in Kollum en hebben we de hele boel naar boven gesjouwd, maar gelukkig is nu alles uit de boot, en de boot van binnen schoon.
Nu morgen de boot er nog even uit en aan de buitenkant schoonmaken en dan is dat ook weer een zorg minder.Net een mailtje gekregen van het visumburo dat we de paspoorten weer op kunnen halen bij de ANWB.dus dat is ook weer geregeld en zo vallen dus alle stukje's op zijn plaats.
Net een telefoontje van Sjouwkje en Dries gehad,en die komen vanavond langs om even bij te kletsen.Nu eerst maar even een soepje en het nieuws even zien.

1 opmerking:

  1. Lieve luitjes,

    De blog ziet er erg leuk uit. Hier kunnen we jullie goed volgen. Nog even en dan mogen jullie naar één van de mooiste landen tot. Walibi's, spinnen, slangen, krokodillen .... leuk :o).

    Keep in touch!

    Erwin & Silvia

    BeantwoordenVerwijderen