pageviews

zondag 18 september 2011

Zondag 18-09-2011

Vandaag, na een nacht heerlijk te hebben geslapen en daarna met z'n vieren een heerlijk ontbijt te hebben weggewerkt, heeft Marina ons allebei even het haar geknipt, wat ze behoorlijk kort heeft gemaakt vooral bij mij.
Daarna zijn we na de koffie nog even bij de boot geweest.Marina heeft ons alle vier d.m.v de zelfontspanner van haar fototoestel nog even op de foto gezet met de boot op de achtergrond.Daarna zijn we via Zoutkamp naar Lauwersoog gereden en zijn daar even een rondje door de jachthaven gelopen, waar ik nog een oude zeilvriend tegenkwam Jaap Went van de Two Deep,nog even allerlei herinneringen naar boven gehaald over een aantal Camrace's.
Daarna een kop chocolademelk gedronken in het Roode Hooft het clubgebouw van de watersportvereniging.
Vervolgens met de auto een rondje gemaakt door de visserijhaven, waar het erg druk was op deze redelijk mooie zomerdag.
Als je dan toch in de visserijhaven bent krijg je vanzelf trek in een visje en we besluiten om die deze keer maar eens te gaan verorberen in het verbouwde visrestaurant van Sterkenburg, waar je op de bovenste etage een prachtig uitzicht hebt over de Waddenzee.
We wilden allemaal hetzelfde,een heerlijke portie kibbeling met knoflooksaus
Helaas krijg je geen echte kibbeling meer maar gewoon gebakken of beter gezegd gefrituurde stukken kabeljauw wat iets anders is dan alleen de wangen van deze heerlijke vis, maar dat is geen wonder want er is namelijk gewoon niet genoeg kabeljauw meer te vangen, ze hebben ze bijna allemaal uitgeroeid door overbevissing en dus moeten we het maar doen met de andere delen van deze vis.Het smaakte er niet minder om.
Marina en John zijn na het avondeten weer op huis toe gegaan en die hebben alvast de papagaai meegenomen, en wij nemen morgen dan de grote kooi mee als we naar Harlingen gaan om voor de laatste keer met de Weagefreun het personeel naar Vlieland te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten