pageviews

zaterdag 15 oktober 2011

Wandel en conditiedag

Vandaag is het Donderdag, en neemt Anne ons mee naar een plek waar we kunnen wandelen en wanneer we daar aankomen blijkt dat er nogal wat rommel ligt en ook liggen er overal autowrakken die in brand zijn gestoken.
Ook liggen er stapels folders die verspreidt hadden moeten worden, maar de persoon die dat behoorde te doen heeft het voor het gemak maar hier neergeflikkert.
We gaan lopen, en het gaat alleen maar helling af, tot we eigenlijk niet verder kunnen, maar we zien beneden ons wel een beekje stromen en Anne zegd dat ze er voorheen wel naar toe konden komen maar dat het nu niet meer vertrouwd is.
We besluiten om terug te gaan en bij een splitsing die we eerder tegenkwamen proberen we het nog eens, maar ook dat is te steil om veilig af te dalen, Anne stelt ons voor om naar een andere locatie te gaan, en dat lijkt ons goed.
Na een halfuurtje in de auto, komen we op een nationaal park aan en daar moet je voor betalen en zo leggen we al ons kleingeld bijelkaar en hebben net genoeg het is 7 dollar per auto.
Helaas is er niet echt veel te zien, maar de natuur is mooi en er is een kleine waterval.
Ook is er een wandeling mogelijk naar een uitkijkpunt op de heuvel, en die duurt 45 minuten heen en terug, en dat lijkt ons wel een goed idee.
Het naar boven gaan is behoorlijk pittig, en ik heb het zweet al gauw dubbel voor de kop staan
Maas het uitzicht is mooi en de afdaling een makkie.
Om vier uur zijn we weer thuis, en als Peter thuis komt, maakt Aafke een toespeling op het bubbelbad bij het zwembad, en even later zegd Peter, dat we dat wel even kunnen doen, en zo liggen we even later met z'n vieren in het 34 graden warme water, even later doet Peter de jacoussie aan en komt er water van 50 graden vermengd met lucht door allerlei gaten naar binnen, we worden nu gekookt voor de abboriginals
Om even af te koelen springen we een voor een in de swimmingpool die slechts 16 graden warm en dat is eerst wel even wennen.
Als we dan uitgezwommen zijn nemen we nog even een lekkere douche in de badkamer, en voegen we ons bij Ava die ondertussen is gearriveerd om ons mee te nemen naar Gosford.
Eerst eten we met z'n allen een heerlijke maaltijd die Anne ons weer voorzet, het bestaat uit zoete aardappelen, gewone aardappelen, bloemkool, en nog allerlei andere groenten, met een heerlijk stuk bief dat wel drie uren in de oven gegaard is.
Om 20:38 vertrekken we en na anderhalfuur rijden komen we aan bij het huis van Ava en Ralph.
Ralph is niet thuis, want die slaapt een keer per week bij zijn 95 jaar oude moeder die nog zo goed als het kan op haar zelf woont.
Ava laat ons het huis zien, het is niet zo groot als dat van Peter en Anne maar is wel heel gezellig ingericht.
We gaan nog even koffiedrinken en we kletsen nog wat over van alles en noch wat, en verliezen daardoor de tijd uit het oog, en zodoende raken we pas kwart voor een naar bed.
Ondanks het late uur lezen we nog even en gaan dan pas slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten