pageviews

vrijdag 14 oktober 2011

Dagje naar Bea.

Woensdag gaan we er al vroeg tegenaan, en zo zitten we al om 8 uur en voor ons doen vroeg al aan het ontbijt.
Om half negen reizen we af naar het vakantiepark waar Bea van tante Rommy woont, het is niet ver en om goed negen uur zijn we er al.
Wanneer we uit de auto stappen zien we haar al aan komen want Anne heeft haar even gebeld, nadat we Anne hebben uitgezwaaid laat Bea ons haar biblotheek zien die zij als vrijwilliger in dit vakantiepark runt.
Als wij langs alle bungalows lopen vertelt ze aan iedereen die het maar horen wil wie we zijn en waar we vandaan komen.
Eindelijk komen we bij haar bungalow aan nr 33, het is een mooi huisje, maar ze staan wel erg dicht op elkaar en ook heeft ze geen voor en achtertuin.
Ze vertelt ons dat ze er 150 duizend dollar voor heeft betaalt, en vaar haar oude huis kreeg ze 160 duizend doller zodat ze daardoor tienduizend over hield voor de inrichting van haar huisje.
Ook moet zij per maand nog wel een soort erfpachtcanon van ongeveer 150 dollar betalen per maand, wat ik wel erg veel vind.
Nadat we koffie hebben gedronken gaan we een wandeling naar de rivier maken, het water staat volgens Bea erg hoog want we moeten soms door de waterplassen lopen, maar de natuur is hier prachtig, na twee uurtje's zijn we weer terug en gaat ze een uitsmijter voor ons maken met ham en kaas, iets wat ze zelf nog nooit gehad heeft.
Met Aafke 's hulp lukt het allemaal en het smaakt voortreffelijk.
Om even voor drieën krijgt ze telefoon van Anne en die staat om drie uur weer bij de ingang van het park, dus wij graaien onze spullen bij elkaar en lopen naar de uitgang en even later is Anne er ook, en nemen we afscheid van Bea, maar in December treffen we elkaar wel weer bij Peter en Anne.
Om goed vier uur zitten we al weer aan de koffie bij Anne, en ook Peter en Ray komen om even over vieren weer thuis van hun werk, voor we gaan eten drinken we nog een lekkere fles witte wijn leeg.Na het eten bekijken we de video's van de trouwerij van hun dochter en van hun jongste zoon, en dan is de avond ook al weer om.
En zo gaan we voor ons doen weer op tijd op bed, lezen nog wat en Skypen ook nog een poosje met Silvia.
,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten