pageviews

woensdag 12 oktober 2011

Botanic garden

Vanmorgen vertrokken richting Blue Mountains,waar we de Botanische tuin gaan bekijken eigenlijk hadden we dat op de terugweg vanaf Glen Davis' willen doen, maar toen was ik nog niet hertsteld van mijn virusinfectie, dus doen we het nu maar.
Het is nog een flink stuk rijden er naar toe en daarom drinken we onderweg eerst maar koffie bij een tentje langs de weg genaamd de Bell Bird's.
We nemen alledrie een grote kop espresso met mud, en twee keer appeltaart een voor mij en de dames delen er eentje, het zijn inderdaad grote stukken gebak met warme stukje's appel en met ijs in een kommetje erbij.
Na daar een halfuurtje te hebben gezeten gaan we weer verder, het is nog een halfuurtje rijden naar de tuin, Onderweg kopen we bij een tuincentrum nog even een taart voor Anne voor vanavond.De tuin is prachtig en ik neem dan ook veel foto's.
Om twee uur beginnen onze magen te knorren en gaan we een broodje met iets ertussen nuttigen, het valt me tegen want het brood is hard en erg droog, er zou kip tussen moeten zitten maar die is zeker ontsnapt want ik zie hem nergens zitten, dus voor mij geen broodje's weer.
Na deze maaltijd waar we ook nog een flesje Ginger Ale bij opdrinken kunnen we weer op pad, we gaan naar een uitkijkpost ergens een kwartiertje lopen vanaf de weg.
Het is wel een pittig stukje lopen helling op, en het is goed voor onze conditie.
Het is wel dubbel en dwars de moeite waard, want het uitzicht is adembenemend mooi.
Na een uurtje gaan we weer verder, richting huis van Peter en Anne, we zijn daar om zes uur zoals afgesproken en maken kennis met de dochter en schoondochter die er zijn met de kinderen een ervan is vandaag twee jaar geworden en vandaar dat er allemaal kinderen zijn voor de verjaardagsparty.
Om 7:30 uur komen tante Rommy en haar kinderen langs voor een kennismaking.
Na het handjes schudden komt de conversatie via het bekijken van foto's toch een beetje op gang, en ook eten we er tussendoor wat van het warm en koud buffet wat Anne gemaakt heeft.
Na twee uurtjes gaan ze weer weg want de mannen beginnen s'morgens al vroeg en moeten er om vijf uur al uit.
Na iedereen uitgewuifd te hebben gaan wij om halfelf naar bedje toe, en na nog even gelezen te hebben doe ik het licht uit en ga slapen.



1 opmerking:

  1. Hey, pa ma en nu pieter en anna..

    Wat een prachtige natuur daar...
    What a beautiful nature there..
    we kunnen niet wachten om de rest van de foto's te zien.
    We can't waith to see the other pictures
    We zouden ontzettend graag daar bij jullie zijn..
    What we would give to be there whit you all..
    Tot snel op Skype..
    See you soon on Skype..
    Ps..
    Zagen gister lord of the rings...and we wanted to be there ourself.. have a lotto of fun there.. maak veel foto's...

    Much love Marina en john

    BeantwoordenVerwijderen