pageviews

maandag 17 oktober 2011

To The Pacific Beach.

Het is alweer zaterdag, en het is dan eindelijk mooi zonnig weer en dus gaan we al op tijd naar het strand voor een wandeling, want later op de dag is het daar veel te warm.
We drinken wel koffie als we weer thuis zijn.
Op het moment dat we uitstappen horen we een sirene en die blijkt onze kant op te komen, als we naar het water lopen zien we dat er iets gebeurt is met iemand die is wezen duiken.
Er staan allemaal mensen omheen en we kunnen niet goed zien of de persoon die op de grond ligt nog leeft, maar als het personeel van de ambulance erbij komt brengen ze allemaal draadje's aan op zijn borst en we zien dat hij wel ademt dus dat valt mischien mee, en wij gaan verder een heuvel op die naar een uitzichtpunt toe gaat.
Opeens horen we weer een sirene en er komt nog een auto aan, Ralph zegt dat het waarschijnlijk een dokter is die meer weet dan de mensen van de ambulance.
Ook komen er nog twee politieauto's aan die de weg afzetten.
Ondertussen zijn wij doorgelopen naar boven bij het uitzichtpunt, als we weer een ambulance horen komen, en of dat nog niet genoeg is komt er ook nog een helicopter aanvliegen het zou wel eens een zeer belangrijk persoon kunnen zijn zegt Ralph want dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Ik probeer de hele boel op de video te krijgen, maar eenmaal thuis blijkt dat het erg blokkerig is en gooi ik het er allemaal maar weer af.
Ondertussen zijn we weer naar beneden gelopen en zien we de heli weer vertrekken, maar alles gaat op z'n elfendertigst dus kan het zijn dat het meevalt, of het is niet goed afgelopen, mischien komt het nog op het nieuws want er was ook al snel een cameraman bij die alles heeft gefilmt.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige kust en door alleen al de foto's te zien krijg je al een heerlijk vrij gevoel...
    We missen jullie de tijd gaat zo snel... Maar kunnen niet wachten tot we jullie zelf weer in onze armen kunnen sluiten..
    Liefs Marina en john

    BeantwoordenVerwijderen