pageviews

maandag 17 oktober 2011

Naar The Entrence

Ons doel deze morgen was, om naar het strand te gaan voor een stevige wandeling, maar helaas regent het en dan gaan we dus niet.
Inplaats daarvan komen we wat later uit bed en om 9:15 zitten we pas aan het ontbijt.
Bijna direct na het ontbijt gaan we alweer koffie drinken, en daarna neemt Ava ons mee naar de galerie van de buren.
De galerie bestaat alleen uit foto's die in heel Australie zijn gemaakt en ook is er een bioscoopzaal waar beelden van Australie worden getoond.
Het is indrukwekkend hoe mooi de natuur hier is, en de fotograaf is door het nemen van de foto's tot het geloof gekomen door de pracht van de schepping van onze planeet door God.
Ook ik ben erg onder de indruk van de door hem gemaakte foto's.
In eerste instantie was ik van plan om een boek te kopen met veel mooie natuurfoto's er in, maar als ik bij de kassa sta zie ik een DVD liggen waar alle foto's op staan die in het filmtheater worden vertoont.
We kijken nog even rond en gaan dan weer naar huis voor lunch.
Om 02:00uur gaan we met de auto naar de kust toe met als hoofddoel The Entrence.
Onderweg doen we nog een aantal uitkijkpunten aan, en om 15:15 zijn we bij de Entrence.
Na de auto geparkeerd te hebben lopen we bij het water langs, en zien dat er bij een inhammetje veel mensen ergens naar staan te kijken, nieuwsgierig als we zijn lopen we er naar toe en komen er dan achter dat de pelicans om half vier gevoerd worden.
De pelikanen staan al te wachten, mooi in rijen opgesteld, een pracht vertoning, wanneer de vis in hun midden word gegooid gaan al die grote snavels omhoog en open om een visje op te vangen.na een kwartiertje is alles afgelopen en komt er iemand met een collectebus bij langs,om geld op te halen want de vis die de vogels krijgen moet door de vrijwilligsters worden gekocht.
We lopen nog een eindje door maar het is maandag en er is weinig te beleven op dit moment, bij een koffieshop nemen we een ijsje en na die verorbert te hebben gaan we weer richting huis.
Thuisgekomen is het dan koffiedrinken, eten en uitbuiken en dan gaat Ralph weg om nog iets te doen en wij gaan met ons drieën een spelletje phase10 spelen, dit spel is een variant op wat wij jokeren noemen, het word gespeeld met 10 kaarten ieder en je moet setje's en rijtje 's maken.
Om 10:15 komt ook Ralph weer thuis en schuift ook bij ons aan tafel om mee te doen.
Om half twaalf is het door mij gewonnen spel uit en gaan we naar bedje toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten