pageviews

donderdag 13 oktober 2011

Dagje Relexen

Het is vandaag maandag en we gaan met Anne mee naar haar dochter Keylee's huis om op de kinderen te passen, ze heeft eerst al haar moeder opgehaald van huis voor ze ons ophaald, omdat we niet met z'n allen in de auto passen vanwege de kinderstoeltje's.
Als we bij Kaylee thuis zijn maken wij kennis met haar moeder en daarna brengt zij haar moeder met de kinderen eerst naar het huis van haar ouders, om daarna ons weer op te halen om daar ook naar toe te gaan.
Als we daar aankomen komt even later ook haar vader thuis van de club waar hij s'morgens naar toe gaat om met andere gepensioeneerden wat te hobbyen.
Het is een echte verzamelaar van van alles en nog wat, hij laat ons alles zien, het is ongelooflijk wat hij allemaal wel niet maakt, hij polijst veel stenen en opalen en het staat dan ook vol met polijst en zaagmachine's.
Het is dan ook al snel etenstijd en we eten echte zelfgemaakte erwtensoep met pannekoeken, hollandser kan haast niet.
Na het eten gaan we weer naar het huis van haar dochter Anne doet de was en Aafke past wat op de kinderen.
Ze zijn bij Kaylee 's huis bezig met het aanleggen van een terras en de fundering is al uitgegraven, en de kinderen spelen al snel in de uitgegraven gleuf die gedeeltelijk vol water staat.
Het duurt dan ook niet lang of de boy's zien eruit als een turk, maar Anne vind dat niet erg en na een tijdje gaan ze in de tobbe en worden ze weer schoongespoelt, en de kleren gaan in de wasmand.
Om vier uur komen Peter en zijn zoon met de auto met een vrachtje grind voor in de fundering.
Omdat de man van Kaylee nog niet thuiskomt, gaan wij alvast met Peter en Raymon op huis aan.
Als we daar aankomen staat Bea van tante Rommy al voor de deur te wachten, want die zou nog langskomen, we omhelzen elkaar na 28 jaar, zo lang is het al geleden dat ze in Nederland bij ons was.
Even later komt ook Anne weer thuis en even later zitten we met elkaar te eten en na het eten is het Bea die de zaak pratende houd want haar mond staat nooit stil, om een uur of 10 gaat ze weer op huis aan en wij spreken af om bij haar op het vakantiepark te komen waar zij een huisje heeft, waar ze permanent mag wonen.
Even later gaan we naar bed, lezen nog wat, en gaan daarna slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten