pageviews

dinsdag 7 mei 2019

Verjaardag van Marina onze jongste dochter.

Gisteren was de verjaardag van Marina maar vandaag vieren we het deze keer op 5 mei, ook komen zus Silvia en neven Steven en Maurice en broer Jan met hun honden het feest opluisteren.
We komen allemaal zo,n beetje om dezelfde tijd aan en na eerst wat buiten in het zonnetje te hebben gezeten gaan we naar binnen om koffie en zelfgebakken taart te eten, het word een gezellige boel zo met de hele familie bijelkaar, hopenlijk gaat dat vaker gebeuren maar jammer genoeg lukt dat niet altijd.


Ook gaan we omdat het weer het toelaat met z,n allen de honden uitlaten, de kinderen vinden het prachtig en ze hebben houden en keren om de viervoeters in bedwang te houden, weer thuis gekomen gaat John patat frites bitterballen, kroketten, en frikandellen frituren en daar blijft dan ook weinig van over, na alles te hebben verslonden gaan Silvia en de neven weer richting Dronten, en ook Jan Martin verdwijnt met hond Mila weer naar Kollum.
Wij blijven nog even uitbuiken en gaan dan ook op onze fietsen met licht op richting boot, het is nog erg koud en we zetten gelijk de kachel aan, ook Karel onze pappagaai vind het ook koud, tenminste dat roept hij steeds maar weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten