pageviews

maandag 20 augustus 2018

Zaterdag het weer op orde brengen van de boot.

Vandaag zijn we eerst nog wel even bezig met het weer op orde brengen van de boot, en na een aantal uren er flink tegenaan te zijn gegaan ziet het er weer uit als altijd, en nadat we wat gegeten hebben gaan we nog even de stad in om boodschappen te doen.
Ondertussen hebben we ook bericht gehad van de fam:Oud dat ze veilig en wel weer thuis zijn gekomen.
Ze waren even na 03:00 uur weer in Franeker, en de kinderen waren alledrie tegen 11:00 uur in slaap gevallen en dat was beter dan op de heenreis.
Als we aankomen in de hoofdstraat, blijkt dat de meeste winkels hier om d 15:00 uur al gesloten zijn, en we wilden net even bij de rode kruiswinkel gaan kijken maar helaas ook die is gesloten.
De supermarkt is trouwens wel gewoon open, en dus halen we nog wat van die lekkere broodje,s en gaan dan terug naar de haven waar het erg druk is nu rondom de feesttent en de paalzitters.
Bij het havenkantoor breng ik nog even een bezoekje aan de betaalautomaat, en dan gaan we een hapje eten.
De avond brengen we door met lezen en we drinken een borrel op de goede afloop van deze tocht met kinderen en kleinkinderen.
Om een uur of halftwaalf gaan we nog even op de haven kijken hoe het gaat met de drie paalzitters, nou ze zitten er nog alledrie maar ik zou niet graag willen ruilen want om zolang op je kont te zitten lijkt me geen pretje, en de beloning zou wat mij betreft wel wat hoger mogen zijn.

    Hier zitten de heren, deze foto,s  zijn overdag genomen, want s,nacht zie je ze bijna niet zitten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten